Taustaa

Päivitetty 22 mar 2018 - Mira

Hepovaaran tila aloitti toimintansa toukokussa 2009. Islanninhevosiin erikoistunut talli keskittyy maasto- ja vaellusratsastukseen ja hevosavusteiseen toimintaan. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kurssit, leirit, tunnit kentällä ja ajelut reellä ja kärryillä. 2015 huhtikuun alusta yritys siirtyi Miran nimiin ja sen myötä myös virallinen nimi muutettiin Hepovaaran hyvinvointitilaksi. Omistajanmuutoksen myötä yritys on laajentanut toimintaansa vielä kokonaisvaltaisemmin hyvinvointiin keskittyen mm. Bach-kukkaterapian ja intuitiivisen hoitamisen muodossa..

Tilaa on laajennettu vähitellen hankkimalla uusia hevosia vuosien mittaan. Hevosemme ovat huolella valittuja persoonallisia islanninhevosia, joista löytyy kavereita monenlaiseen makuun. Islanninhevosten lisäksi tallilta löytyy poneja, suomenhevonen ja norjanvuonohevonen. Yhteensä asukkeja on tällä hetkellä 12, joista osa on yksityisiä.

Tallimme on pieni pihattotalli, johon kuuluu tällä hetkellä neljä pihattotarhaa. Tallin pihassa sijaitsee n. 20 x 40m valaistu ratsastuskenttä ja halkaisijaltaan 18m pyöröaitaus. Tallirakennuksessa on lämmin tallitupa, josta löytyvät varuste- ja taukotilat. Keväällä 2014 valmistui myös peruskorjattu leirimökki "Mökkerö", joka mahdollistaa kurssien ja pienimuotoisen majoituksen järjestämisen ympärivuotisesti. Tiloja on laajennettu ja kunnostettu tarpeen mukaan.

Toiminta ja tilat pidetään edelleen pienimuotoisena kodinomaisen ja helposti lähestyttävän imagon säilyttämiseksi.

Hepovaaran toiminnasta vastaa Mira Lahtela (esittely listassa). Esiteltyjen lisäksi tallilla avustavat Hilja, Effi, Anna, Paula ja Esa, sekä uskolliset tallitytöt. Lisäksi meillä on ajoittain kausityöntekijöitä ja harjoittelijoita..

Voit tutustua toimintaamme ja ajatustapaamme lisää Hepovaaran tilan blogissa.

Ylös

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6