Hevoslomat 2017

Päivitetty 13 tam 2017 - Mira

NUORILLE JA AIKUISILLE

 

HEVOSLOMA 1, LA-SU 10.-11.06.2017

VAPAITA PAIKKOJA


Sopii sinulle nuori tai aikuinen, joka haluat kokeilla, millaista on tallin arjessa eläminen etkä
pelkää käsiesi likaamista. Viikonlopun mittainen loma, jossa pääset osallistumaan tilan
perustoimiin yhdessä henkilökunnan opastuksella. Touhuihin kuuluu kaikki aidan korjauksesta,
tarhojen putsauksesta eläinten hellimiseen ja mahdollisesti hevosten liikuttamiseen niin
halutessasi. Loma sisältää arjen askareiden lisäksi ylläpidon sekä vapaavalintaisen tunnin kentällä,
maastossa tai HeLMi-hetken. Voit saapua tallille jo perjantai-iltana. Voit saapua tallille jo
perjantai-iltana, jolloin ehdit laskeutua paremmin tunnelmaan.


Hinta 200 €


HEVOSLOMA 2, LA-SU 01.-02.07. TAI 29.-30.7.2017 (ajankohta tarkentuu myöhemmin)

VAPAITA PAIKKOJA


Sama sisältö kuin edellä Hevosloma 1.


Hinta 200 €

 

HERKÄSTI HEVOSTELLEN, MA-KE 24.-26.07.2017

VAPAITA PAIKKOJA

Erilainen leiri yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille, jotka haluavat syventää suhdettaan hevosiin. Tämä leiri lähestyy kaviojalkaisia ystäviämme toisenlaisesta näkökulmasta kuin ns. perinteiset leirit. Suorittaminen unohdetaan ja keskitytään nauttimaan yhdessä olemisesta. Leirillä opettelemme mm. läsnäoloa ja hevosten elekieltä tehden harjoituksia maasta ja selästä käsin hevosten kanssa ja ilman. Opettelemme kokemaan asioita hevosen kanssa niin, että molemmilla on mukavaa. Nautimme myös luonnon tarjoamista villiyrteistä sisäisesti ruoassa ja ulkoisesti hemmotteluhoidoissa.

Hinta 320 €

 

Hepovaaran leirikesä 2017 -esite ladattavissa myös pdf-tiedostona.

Ylös

Yleistä leireistä ja hevoslomista

Päivitetty 13 tam 2017 - Mira

Hepovaaran leirit sisältävät:

- Ratsastusta/ajoa pienryhmissä, teoriaa/harjoitteita ilman hevosia, toivetunnin, jonka aiheen leiriläiset päättävät itse

- Kaksi ateriaa päivässä, sekä aamu-, väli- ja iltapala, (erikoisruokavaliot huomioidaan), ruokailut leirimökissä tai maastossa. Päiväleirit sisältävät lounaan ja välipalan.

- Majoitus leirimökissämme Mökkerössä, sauna, suihku, uintimahdollisuus (kesällä), kaikille leireille on mahdollista osallistua myös päiväleirinä, jos ei halua yöpyä. Mikäli haluat tulla edellisiltana, yöpyminen lisämaksusta ja etukäteisvarauksella. Vaellusleirillä ja maastoleirillä myös maasto- tai aittayöpyminen mahdollinen.

- Hevosten hoitoa ja niiden kanssa olemista (oma hoitohevonen) ja muuta puuhastelua kuten pelejä, leikkejä hemmottelua, herkuttelua yms.

- Kesäleirit alkavat aloituspäivänä klo 9. Mikäli haluat tulla edellisenä iltana, yöpyminen lisämaksusta 20e/yö. Kotiinlähtöaika riippuen leirin ohjelmasta (leirikirjeessä), yleensä noin klo 15. Tarvittaessa järjestämme kyydin Kiteen juna-asemalle.

 

Hevoslomat sisältävät:

-Osallistumisen tilan töihin, joita ovat tilanteen mukaan: Hevosten ja muiden eläinten hoito, talliympäristön hoito, halutessasi hevosten liikutus.

-Mahdollisuus yhteen ratsastustuntiin tai HeLMi-hetkeen per päivä valinnan mukaan

-Majoitus ja ruokailut leirimökissämme Mökkerössä, sauna, suihku, uintimahdollisuus (kesällä)

-Lomat alkavat lauantaina klo 9. Voit tulla jo edellisenä iltana, yöpyminen sisältyy hintaan. Kotiinlähtöaika sunnuntaina noin klo 15. Tarvittaessa järjestämme kyydin Kiteen juna-asemalle.

 

Ominaista kaikille leireillemme on, että toimimme ilman suorituspaineita, läsnäollen, hevosta ja asiakasta kuunnellen, ilman tiukkoja aikatauluja.

 

Tiedustelut ja varaukset

Leireistä ja niiden varaustilanteesta saat lisätietoa sähköpostitse tai puhelimitse hepovaara@gmail.com tai 050 4119466. Emme aina pysty vastaamaan puhelimeen, jolloin jätä tekstari, WhatsApp-viesti tai viesti vastaajaan. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea.

 

Annathan seuraavat tiedot ilmoittautuessasi:

- Mille leirille olet tulossa

- Nimi– ja yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti: laskua ja leirikirjettä varten), alle 18-vuotiailta huoltajan nimi yhteystietoineen/aikuisilla lähiomaisen yhteystiedot

- Syntymäaika

- Erityisruokavaliot, allergiat, mahdolliset sairaudet ja lääkitykset

- Ratsastus- ja hevosenhoitokokemuksesi

 

Edut, maksaminen, varaus- ja peruutusehdot

Hinta sisältää alv:n ja vastuuvakuutuksen, ratsastajilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Sisarusalennus –20 € loppusummasta.

Varausmaksu, 80 € leirin kokonaishinnasta, maksetaan 14 vrk:n kuluessa varauksesta Hepovaaran tilille laskun mukaan. Laskun saat sähköpostitse tehtyäsi varauksen. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruuttaessa. Varausmaksulla varmistetaan leirivaraus, joten maksathan sen ajoissa.

Ilmoittautuneille, varausmaksun maksaneille leiriläisille lähetämme keväällä leirikirjeen (maililla tai postitse), jossa mukana varustelista ja alustava leirin sisältö. Kirjeessä on myös lasku leirin loppusummasta, joka tulee maksaa ennen leirille tuloa.

Mukaan ennen kaikkea iloista ja rentoa leirimieltä! Tervetuloa nauttimaan taas kesästä Hepovaaran leirillä! Varaa pian paikkasi, leirit täyttyvät nopeasti!

Ylös

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6