Varaukset ja peruutukset

Tunnin voi varata puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli emme ole tavoitettavissa puhelimitse, ole hyvä ja jätä tekstiviesti, niin otamme yhteyttää heti kun mahdollista. Emme vastaa puhelimeen tuntien aikana.

Jos sinulle tulee este, niin peruthan tunnin hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä iltana, jotta tunnille pääsee mahdollisesti jonossa oleva issikkaystävä. Peruuttamattomasta tai saman päivän aikana perutusta ratsastuksesta veloitamme tunnin hinnan, ellei kyseessä ole äkillinen sairastuminen tai vastaava este. Pidemmillä, esim. kokopäiväretkillä, peruutukset 7 vrk ennen retkeä.'

Peruutukset mieluiten tekstiviestitse.

Maksuvälineet

Meillä voi maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, Smartumilla, E-passilla ja Tyky -kuntoseteleillä.

Kausikortit ja lahjakortit maksetaan viitesiirtona Hepovaaran tilille. Tilisiirtona maksetaan myös leirien ja kurssien varausmaksut.

Rajoitteet ja turvallisuus

Ratsastamme myös sateella ja pakkasella. Pakkasraja tallillamme on pidemmillä reissuilla -15°C ja lyhyemmillä -20°C (Heppakerhoissa ja pienillä lapsilla -15°C). Helleraja on noin +28°C.

Mukaan tulee ottaa säänmukaiset varusteet (sadevaatteita voi lainata myös tallilta). Ukonilmalla tai muissa poikkeustapuksissa tunnit peruutetaan tai siirretään tallin toimesta ja siitä ilmoitetaan ratsastajille. Jos olet epävarma Puhoksen säästä, kysy numerosta 050 411 9466.

Turvallisuus on meille sydämen asia ja pyrimmekin edistämään sitä omalta osaltamamme kaikin mahdollisin keinoin. Tallillamme on voimassa oleva turvallisuusasiakirja ja siihen voit tutustua pyynnöstä joko sähköisenä tai paperiversiona tallilla. Emme vakuuta asiakkaitamme, joten suosittelemme omaa vakuutusta esim. SRL:n jäsenyyden kautta.

Tutustuthan myös tallikohtaisiin ohjeisiin tallin ilmoitustaululla. Vakiotuntilaisena tai leiriläisenä aloittaessasi saat ohjeet myös tervetulokirjeen ja asiakastietolomakkeen kanssa.

Tallillamme on vain vastuuvakuutus ja talkoovakuutus.

Muuta huomioitavaa

Meillä voit valita varustatko hevosen pääosin itsenäisesti, ohjaajan avustuksella vai haluatko valmiiksi varustetun hevosen. Muista mainita tuntia varatessasi mitä vaihtoehtoa toivot. Joskus hevosemme tulevat suoraan edelliseltä tunnilta ja saattavat jo olla valmiina. Tuolloin saat kuitenkin hoitaa hevosen ratsastuksen jälkeen.

Laittaessasi hevosen itse, kannattaa varata varustamiseen noin puoli tuntia ennen varsinaisen ratsastuksen alkua, jotta ehdit tutustua retkikumppaniisi rauhassa. MIkäli olet epävarma hoito- ja varustustaidoistasi, kysy rohkeasti apua. Ratsastustunti aloitetaan tasatunnein, jollei erikseen muuta sovita. Ratsaille nousu ja alkutoimet sisältyvät tuntiin. Meillä ratsastustunnin kokonaiskesto on 60 minuuttia.

Jos valitset valmiiksi laitetun hevosen, riittää kun tulet 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6