Mitä touhuamme

Päivitetty 31 elo 2020 - Mira

Kodinomaisella Hepovaaran hyvinvointitilalla on toimintaa ympärivuotisesti lukuunottamatta marraskuuta, jolloin lomailemme. Pyrimme toiminnassamme painottamaan hevosten ja ihmisten hyvinvointiin ja kannattamme ns. "pehmeämpiä arvoja". Toimintamme on vapaata suorittamisesta ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaille rentoja, turvallisia hyvänmielen kokemuksia arjen piristykseksi tai lomamuistoiksi.

Ympäri vuoden järjestämme maastot, ratsastus- ja hevostaitotunnit sekä erilaiset ajelut ja kurssit aloittelijoista kokeneisiin harrastajiin. Kesäkaudella toimintaa elävöittävät mm. hevoslomat ja vaellukset oheisohjelmineen. Syksystä kevääseen on tarjolla vakiotunteja viikottain harrastajille sekä tietenkin irtotunteja satunnaiskävijöille.

Uusimpina palveluinamme ovat hevosavusteiset HeLMi®- ja MinD® -kurssit sekä intuitiivinen hoitaminen ja Bach -kukkaterapia. Meillä on tarjolla myös ympärivuotisesti muita vaihtuvia teematuotteita, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin yritysryhmille kuin yksittäismatkailijoillekin.

Maastot ja vaellukset järjestetään vaihtelevissa maastoissa pääosin Puhoksessa ja Puhossalossa pikkupoluista teihin (Pidemmillä vaelluksilla aina Heinoniemelle asti). Toisinaan matkaamme myös vesistön äärelle ja extreme -reissuilla puskaan.

Talliympäristössä meillä on myös viihtyisä, vaatimaton 1900 -luvun alkupuolella rakennettu hirsimökki "Mökkerö", joka toimii niin kurssi-, leiri-, kuin taukotilanakin. Mökkerössä mahtuu majoittumaan 4-6 henkilöä ja sitä vuokrataan myös ulkopuolisille sopimuksen mukaan. Mökkerössä on ruoanlaitto- ja säilytysmahdolliisuus sekä sisä-WC ja sauna.

 

Ylös

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6