Vakiotuntiryhmät ja heppakerhot 2015-16

Päivitetty 28 elo 2015 - MiraMuutamia paikkoja vapaana

Aloitamme vakiotunnit ja kerhot jälleen elo- ja syyskuun vaihteessaa. Voit osallistua vakiotunnille myös esim. joka toinen viikko. Ideana on, että päivä ja aika on sama joka kerta, jollei erikseen ilmoiteta.

Vakiotuntiryhmissä on muutamia paikkoja vapaana vielä keskiviikkona klo 16 ja 18 ja sunnuntaina klo 10 (lasten perustunti), 11 (hoitoratsastustunti) ja 13 (aikuisten tunti).

Vakiotunneilla yleisimmin ratsastetaan vuoroviikoin maastossa ja kentällä. Aika-ajoin pidämme myös toivetunteja, jotka muotoutuvat tuntilaisten toiveiden mukaan, esim. ajo- tai hevostaitotunti. Esimerkiksi kovimmilla pakkasilla tai muissa poikkeusoloissa tunti voi koostua myös teoriasta. Voit kysyä sinulle sopivaa ryhmää Miralta.

Heppakerhot pidetään jatkossa torstaisin ja perjantaisin klo 17-19. Kerhoryhmiä on yhteensä neljä, eli kukin kerho kokoontuu joka toinen viikko. Molemmissa perjantain kerhoryhmissä on vielä tilaa muutamalle kerholaiselle, torstain ryhmät ovat jo täysiä. Kerhoissa opettelemme ratsastuksen lisäksi hevosen perushoitotaitoja, eri tapoja liikuttaa hevosta, sekä muita tallitouhuja. Kerho on suunnattu ensisijaisesti 6-12 -vuotiaille, joilla ei ole vielä paljoa kokemusta hevosten kanssa olemisesta. Myöhemmin kerhosta voi halutessaan siirtyä vakiotunneille, kun hevosenhoitotoimet ovat jo hallussa. Suosittelemme hoitoratsastustunteja kerhon lisäksi, mikäli haluat saada enemmän irti hevostelusta ja useammin.

Irtotunteja edelleen varattavissa sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Miralle sähköpostitse hepovaara@gmail.com tai puhelimitse 050 4119466

Takaisin

Ylös

<

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6